Берое  Ботев Пловдив  Верея  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Пирин Благоевград  Славия  Септември  Черно море  ЦСКА  България 
Обзорите на 2017 г.
Познавате ли правилата?
Трансферна зима 2018

07-09-2017 09:41


Защо бе, Тити?

Защо бе, Тити?

Спас Русев съсипан след съдийството на Никола Попов


Спас Русев вчера беше едно голямо дете, което ме погледна с невярващ поглед и ме попита: "Защо бе, Тити?"

"Той е човек, който е дошъл с по-различно мислене в сивотата на българското ежедневие. Ако има нещо, което той няма да финансира в България, това е българското футболно съдийство. Казах му, че тези с които ще се конкурира няма да мислят като него. Футболът ни ще бъде жив само тогава, когато и трите водещи отбора мислят като него", развълнувано категоричен беше в студиото на bTV баскетболният спец и футболен фен Константин Папазов-Тити.

"Вчера феновете на стадиона дойдоха, за да наградят Спас Русев и неговия екип, Делио Роси и играчите".

"Няма как да оспорваме класата на Лудогорец, но поведението на играчите на този отбор недвусмислено показва в каква среда те са се развили в последните 5-6 години. Наглото поведение на Моци, който излиза и си показва изключителни грозната физиономия. Също и Дяков. Тези хора показват в каква среда се развиват и как са свикнали непрестанно да бъдат подкрепяни. Ако Кирил Домусчиев не се е срамувал от това, което се случи вчера, значи той не заслужава да е името, което е в държавата".

"Говоря като фен, на който други фенове са му гласували доверие и са му повярвали. Ние искаме до 48 часа БФС да направи нещо. Този съдия, може да е най-добър, но трябва да бъде отстранен като пример, че така не може да продължава. Ако наистина не е подкупен, значи е по-страшно. Ако е взел пари, бих му простил. Но не и сервилниченето, защото баща му е някакъв в БФС, което изцяло е обсебено от един човек. Това не може да продължава".

"Тези 16 000 на стадиона снощи днес няма да са щастливи. Вместо днес с радост да отидат на работа и да участват в нещо положително за икономиката, те чакат "в засада". Да чуят какво ще се случи в следващите часове", каза още Папазов.


Тагове: Левски, Лудогорец, Константин Папазов, Тити Папазов, Спас Русев

Коментари

Още Новини