Берое  Ботев Пловдив  Верея  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Пирин Благоевград  Славия  Септември  Черно море  ЦСКА  България 
Обзорите на 2017 г.
Познавате ли правилата?
Трансферна зима 2018

11-09-2017 18:06


Сините фенове се замерят с декларации

Сините фенове се замерят с декларации

София-Запад нападна Южна Дивизия


Ден след като фракцията Южна дивизия публикува декларация по повод неприятните събития сред сините фенове около мача с Лудогорец, днес влиятелната София-Запад на свой ред излезе с изявление.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Здравейте, Левскари

През последната година нашата публиката преживя един много тежък период. Различни виждания за развитието й направиха така, че отборът да бъде лишен от максимална подкрепа в редица срещи. Истината е, че от това не печели никой. Никой, освен враговете на ЛЕВСКИ. А в България всеки се страхува от силен ЛЕВСКИ на терена и могъща синя публика по трибуните. Напълно сме убедени в огромния потенциал, който се крие в хилядите сини сърца.

Бяхме и продължаваме да сме напълно наясно, че той няма как да бъде отключен, ако положението по трибуните остава непроменено. Именно затова през последните 2 месеца cе проведоха множество разговори между представители на различни структури и организации с цел изчистване на съществуващите различия. Бихме казали, че тези разговори бяха в огромната си част в положителна насока с идея и визия как да се развие и сплоти Сектор Б.

Бе взето решение за обособяването на нова организация. Целта пред нея ще бъде да обедини всички активни групи и хора в страната в едно силно ядро вътре в Сектора и която да се занимава с всичко свързано с "ULTRA" подкрепата по трибуните и извън тях. Тя ще се ангажира с направата на артикулите за сектора и с тяхното разпространение в магазина и онлайн. Организацията ще отговаря за събирането на парични средства чрез урни и дарения.

Постъпленията от дарения, от продажбата на артикули, от членски внос и прочие ще бъдат отчитани пред синята общественост и ще бъдат връщани обратно в Сектора. Сектор Б ще се простира според своите възможности и всичко ще зависи от активността на хората, които го съставляват. Сектор Б ще бъде независим финансово и самоиздържащ се Сектор. Паричната помощ винаги ще бъде от полза за представянето на Сектора, но нищо не би помогнало повече от хиляди сини сърца, раздаващи се докрай за неговия просперитет.

Оттук нататък ни остава единствено да докажем както на самите себе си, така и на активната част от фенската маса, че Сектор Б може да се върне там, където никой друг, освен самите нас не е достигал. В следващите дни и седмици поетапно ще бъдете запознавани с нещата, които тепърва ще се създават и въвеждат. С дейното участие на максимален брой хора вярваме и се надяваме, че заедно ще създадем този облик на Сектор Б, който приляга на нашата трибуна.

В този ред на мисли искаме да обявим, че в неделя вечер Южна Дивизия ще се завърне в Сектор Б на стадион "Георги Аспарухов". Новият отбор и треньор имат нужда от подкрепата на всяко едно синьо сърце на трибуните. И всички ние трябва да им я дадем. Да я дадем както само ние можем – до последен дъх!"

Харесва ли ви написаното?

Съжаляваме, че отговорът ни отне време, но вчера бяхме на мач, за разлика от други. И така...горното е декларацията, поредената, написана от страна на ЮЖНА ДИВИЗИЯ, с която триумфално трбваше да обявят завръщането си в Сектор Б. За пореден път много маркетинг и ПР, малко действия. Тази декларация, поредната, не беше публикувана, т.к. не съответстваше с проведените разговори и постигнатите договорки между всички активни групи в Сектор Б НЯКОЛКО ДНИ ПО-РАНО, а те са именно повече действия, по-малко думи.

Същите обявиха, че били нападани, заради разкрития свързани с управлението на Иво Тонев... Всички помним медийния панаир и хвърлянето на оставки, когато тези разкрития излязоха на бял свят – тогава ЮЖНА ДИВИЗИЯ не участваше. Вчера обявиха, че ЮЖНА ДИВИЗИЯ не се била завърнала в Сектора. Поредната лъжа, може да се убедите сами. Внушиха, че благодарение на тях имало положителна промяна във визията на Сектор Б в последните мачове.!? Нищо подобно - не са участвали в изработването на нито една от хореоографиите. Нещо повече – посетиха точно три мача от нначалото на първенството.

Ние ще продължим по поетия път, а на левскарската общност ще бъде предоставяна пълна отчетност за дейността на Сектора. Ние държим на думата си, за разлика от вечните жертви – ЮЖНА ДИВИЗИЯ. Това са те - BORN OUT OF LIES, DRIVEN BY FASHION!


Тагове: Левски, фенове, Южна дивизия, София Запад, декларации

Коментари

Още Новини


Емилиян Онуфриев
Емилиян Онуфриев

Лудогорец отново се блъсна в Другата реалност

Лудогорец отново се блъсна в Другата реалност

От следващия петък обаче отново се влиза изцяло в режим ′България′

Анализ на седмицата
Анализ на седмицата

Как Тотнъм повали Арсенал

Как Тотнъм повали Арсенал

Детайлен анализа на дербито от поредния кръг на Висшата лига

BGfootball.com
BGfootball.com

Конгресът е непредвидим

Конгресът е непредвидим

30 козируваха на Михайлов, още над 500 обаче не са си обявили позициите

назаем

Но всичко е точно

Но всичко е точно

Боби Михайлов напоследък се държи като типичен представител от житието и битието отпреди почти 30 годиниУкра се разминава три пъти с Висшата лига на Англия

Укра се разминава три пъти с Висшата лига на Англия

Очакванията към него бяха големи, но той напусна Португалия твърде късно


18-02-2018
Рождениците днес