Берое  Ботев Пловдив  Верея  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Пирин Благоевград  Славия  Септември  Черно море  ЦСКА  България 
100-те дни на Роси
Познавате ли правилата?
Операция Любо Пенев

24-09-2017 16:44


Недоволството към БФС нараства

Недоволството към БФС нараства

Феновете на отбора, който редовно издига Михайлов за кандидат на конгреса, искат незабавна оставка

стани фен

Феновете на Берое изпратиха писмо до медиите, с което възразяват срещу направената програма на Първа лига. Запалянковците са недоволни, че мачовете на техния отбор твърде често се играят в делнични дни. Ето какво пишат привържениците на тима от Стара Загора:

От името на СНЦ "Национален Фенклуб Берое" осъждаме поредното решение на БФС да предаде футболния фен, сключвайки поредната сделка против всичко, за което се борим и живеем.

Дойде и нашата ответна реакция. Винаги сме твърдели, че трябва да се прави всичко възможно българските стадиони да са пълни. Деца, техните майки и бащи, всички заедно да подкрепят любимия си отбор - Българският футболен съюз и една „българска“ телевизия, правят всичко това да е невъзможно.

В нашата програма от началото на сезона, любимият ни Берое е изиграл девет кръга -  шест мача са през делнични дни. Предстоят още три кръга, в който имаме още два мача през седмицата. Като добавим и мача за „Купата на България“, Берое ще изиграе девет мача през седмицата и само четири в събота или неделя. Часът не е от никакво значение, футболът винаги е бил и ще бъде магията на уикенда и почивните дни. Един Бог знае как ще продължи тази програма, но каквато и да е тя, ние решихме повече да не мълчим! Дори и да  ни наложите цензура по един или друг начин, това няма да ни спре! В следващите срещи, ние организираните фенове на Берое, ще изразяваме нашия протест. Методите ще запазим в тайна. Действията винаги са определяли същността на нашата група, а не празните приказки в интернет. Смятаме разговорите с БФС за излишни, нямаме какво да им кажем освен – ОСТАВКА!

Имаме надеждата, че най-накрая футболните фенове ще успеем да се обединим като един срещу неправдите, които след всяка изминала година ни съсипват. Бяхме в Холандия, рамо до рамо с нашите врагове. Бяхме като един и дадохме сърце и душа за България. По същия начин можем като един да премахнем калта, която явно от години се опитва да премахне нас. Този текст не е само предупреждение към БФС, телевизия и клубове. Това е призив към всички футболни фенове в България, които пряко или косвено са засегнати и възпрепятствани от това да подкрепят организирано любимия си отбор, било то навън или у дома. Съгласието на БФС с тази програма означава само едно – или ние, или Вие.

СНЦ "Национален Фенклуб Берое"


Тагове: Берое, фенове, БФС, Борислав Михайлов, оставка

Коментари

Още Новини


Калоян Кюркчиев
Калоян Кюркчиев

От Златан по-златен няма!

От Златан по-златен няма!

Обича парите, но повече обича футбола

Калоян Кюркчиев
Калоян Кюркчиев

Ново световно клубно първенство?

Ново световно клубно първенство?

Супер световната клубна купа би трябвало да види бял свят през 2021 г.

Емилиян Онуфриев
Емилиян Онуфриев

Най-сладката работа - съдия зад вратата

Най-сладката работа - съдия зад вратата

Те са безименни и незабележими, но скъпоструващи израстъци на всеки мач

назаем

Най-слабият Милан идва в България

Най-слабият Милан идва в България

Грандът е губил в София - от Академик през 1975 г.Стават ли футболни чудеса по Коледа

Стават ли футболни чудеса по Коледа

Не са невъзможни, но са крайно съмнителни


14-12-2017
Рождениците днес