Берое  Ботев Пловдив  Верея  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Пирин Благоевград  Славия  Септември  Черно море  ЦСКА  България 
Шампионска лига
Познавате ли правилата?
Вечното дерби

14-03-2018 16:33


Бъдещето на Колежа е в мъгла

Бъдещето на Колежа е в мъгла

В Ботев се разделиха на два лагера за строежа

стани фен

Навръх 106-ия рожден на Ботев, кметът на Пловдив Иван Тотев отправи явна заплаха към клуба за разваляне на концесията за Колежа. Думите на градоначалника поставят под сериозна въпросителна довършването на строежа, който буквално бе замразен в края на 2014 година.

"Получихме предложение от ръководството на Ботев за удължаване на срока на строителството. Искаме да помогнем с каквото можем, но всичко трябва да е в рамките на закона. Затова съм наредил нашите юристи да намерят най-добрия законов начин всичко това да стане. Трябва да се намери изгодно за всички решение. Ако това не стане, сме длъжни да развалим концесията"”, каза кметът Иван Тотев.

Очевидно и в Ботев Пловдив не са наясно какво точно искат по отношение на Колежа.

Президентът Ангел Палийски отново е натоварен с мисията да завърши стадиона. Сега обаче подобна задача е поставена и на Гиздаков, човекът на опозицията, пише в свой материал по темата plovdivderby.com.

Противопоставянето доведе до това, че даже и Иван Тотев не знае, какво точно искат от Ботев. Защото Палийкси бил казал, че иска разваляне на концесията. Сега пък от УС на клуба му пратили писмо, че искат удължаване. За това и Тотев иска спешна среща с ръководните фактори в клуба.


Остава да се види кои ще покани - тези които поискаха разваляне на концесията или тези които поискаха удължаване на срока за строителство в настоящата такава? В Ботев отдавна има два лагера.

В крайна сметка Тотев направи това, което трябваше да се случи отдавна: Започна да говори за Колежа! Защото от клуба продължават все така да мълчат. Да няма планове, да няма стратегия, да няма яснота – ще има или не Ботев отново своя дом. Очевидно е, че засега се задоволява с това да домакинства в Коматево, но търпението на феновете все някога ще се изчерпа.


Тагове: Ботев Пловдив, стадион, Иван Тотев, Пловдив

Коментари

Още Новини


Анализ на седмицата
Анализ на седмицата

Messi que un club

Messi que un club

Или как Барселона отстрани Челси

Емилиян Онуфриев
Емилиян Онуфриев

Красивата игра да върви по дяволите!

Красивата игра да върви по дяволите!

И ЦСКА, и Левски знаят - важни са резултатите

Златка Замова
Златка Замова

Когато футболът прави рязък завой

Когато футболът прави рязък завой

Зидан пак герой, Почетино за два часа – от фаворит в полуизгнанник

назаем

Идеалният мач за футбола

Идеалният мач за футбола

Вечното дерби ни припомни къде живеем и в какви условия се намира играта като продуктЗадава се най-скъпото трето място в историята

Задава се най-скъпото трето място в историята

Условието обаче е, Левски да го удържи