Арда  Берое  Ботев Враца  Ботев Пловдив  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Славия  Черно море  Царско село  ЦСКА  България 
Първа лига - редовен сезон
Познавате ли правилата?
Трансферно лято 2019

25-06-2019 10:25


Футболната есен дойде преди лятото

Футболната есен дойде преди лятото
Gulliver Photos/Getty Images

Хем е забавно, хем до болка познато

стани фен

С никокачествени жълтении в българския футбол качествените медии принципно не се занимават. Тази част от сферата е запазено място за други. Няма как обаче да стоиш безучастен, когато големи имена се захапят (уж)безсмислено.

Едното всъщност вече не е толкова голямо. Било е преди време. Днес е любима жертва на жадни за сензации медии. Езикът е цветист, не е хаплив, защото за това трябват малко повече качества. Думите изпреварват други физически дейности. Следва кикотене, подигравки и неистов смях във всякакви цветове. Сеирът е голям, а сметката отива на едно място.

Принципно подобни "изяви" е добре да бъдат подминавани. У нас обаче ако го направи, засегнатата страна ще "си признае" вината. Поне така ще го разберат онези 80%... знаете какви. Заради които сме на дъното във всичко - стандарт, икономика, футбол. Мързеливи и полуграмотни, които трябва да бъдат "захранвани" от подобни сензации. Онези, от които ние никога не сме...

Но не всичко е и сеир. Опитното око веднага забелязва тенденциите. И кой за кого "ще вика" този сезон. Докато нещата пак не се променят в някаква посока. Ще се нагледаме не на слаби изяви, а на "фамозни" изпълнения. Едни отбори ще бъдат изписвани правилно, а други не. Едни ще работят спокойно, а други ще бъдат раздирани от сензации. Не че не сме го виждали.

Какво ще се случи - всички знаем. Напън и спасяване на сезона още от ноември. С цената на всичко разбира се. Но все пак тихичко, докато някои се чудят рано ли е или късно да се изложиш. И в същото време знаят точния отговор.

Лоши управленски решения, марионетен театър на тъмен фон, измислени сензации. Лятото дойде преди броени часове, а ние вече поздравяваме есента - футболната.


Тагове: Първа лига, футболна есен, скандали

Коментари

Още Новини


Първа лига
последен мач
Първа лига
следващ мач
BGfootball.com
BGfootball.com

Кой и как срещу Титоград?

Кой и как срещу Титоград?

ЦСКА игра много слабо срещу много слаб отбор

Яна Касова
Яна Касова

Женски подем в мъжкия спорт

Женски подем в мъжкия спорт

Световното първенство по футбол за жени изведе спорта до нови нива на интерес и финансиране

Анализ на седмицата
Анализ на седмицата

Хрониките на един предизвестен Франки Лампард

Хрониките на един предизвестен Франки Лампард

За който е изпуснал новината – той е новият шеф в Челси

назаем

Втора лига започва с много заявки за елита

Втора лига започва с много заявки за елита

Много от големите имена в българския футбол ще ритат тази година във второто нивоЗа Арда денят се позна по утрото

За Арда денят се позна по утрото

Ако в Кърджали са си направили добре сметката и могат да си позволят финансова стабилност, то и проектът им ще е стабилен


Спортни новини