Без Йовов срещу АИК

2010-08-18 11:04:00

Без един от своите лидери замина Левски за двубоя срещу АИК от Лига Европа. Полузащитникът Христо Йовов страда от травма в адукторите и отпадна от състава на "сините".

"Направихме всичко възможно да възстановим Ицо за мача с шведския тим, но не се получи. На нас срещу АИК ни трябват здрави футболисти и пътуваме само с такива", коментира спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо преди отпътуването на "сините" за Швеция. Според него, загубата от Черноморец в неделя, може да има положителен ефект върху играчите.

"Хубаво е, че дойде тази загуба от Черноморец. Разговаряхме със всички играчи, мисля че ме разбраха. Надявам се, че това ще доведе до положителен резултат и да победим АИК", заяви Гонзо.

Старши треньорът Ясен Петров определи група от 20 футболисти, които отлетяха за Швеция рано тази сутрин.

Ето и имената на 20-те състезатели:

Георги Петков, Божидар Митрев, Цветан Димитров, Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Александър Александров, Мариан Огнянов, Даниел Младенов, Георги Христов, Дарко Тасевски, Владимир Гаджев, Жоазиньо, Александър Киров, Исмаил Иса и Гара Дембеле.

В същото време стана ясно, че феновете на Левски и българския клубен футбол ще имат възможността да наблюдават АИК – Левски по телевизията, въпреки предварителната информация, че срещата няма да бъде предавана. От "Бусатком" официално съобщиха, че мачът между двата отбора ще е пряко по канал "TV+" в четвъртък от 20.00 ч.

 

Вашият коментар