Курдов на война с феновете на Ботев

2011-01-16 09:44:00

Феновете на Ботев са злобни мишки, винаги ще си остана Левскар, кълне се Курдов

Новината около преминаването на Атанас Курдов от Ботев в Лудогорец предизвика негативни реакции от страна на феновете на "канарчетата". В отговор младият голмайстор се изказа в профила си във Фейсбук:

"Ех, каква злоба! Българска работа! Феновете на Ботев са много неблагодарни. Като чета как ме плюят по форумите, ми стават смешни. Ех, каква болка, че съм взел 100 бона. Ебати злобните мишки. Ей, сега ще си ги сложа всички на оная работа. Да седнат, ама много хубаво! На всички е ясно, че съм левскар и винаги съм бил такъв. Бил съм 8 години на "Герена", нека ме плюят. Защо Наско Курдов сега е най-черният. Защото отива там, където има голяма организация, пари, добри футболисти и отборът е в "Б" група, а не във "В". След половин сезон Лудогорец е в "А" група. А и още като дойдох в "Ботев" казах, че ще съм до Нова година. Никой не мразя. Благодаря Ви за хубавите моменти. Тръгнах си, защото всичко, което се говори за АД и Цветан Василев е пълна пунта мара".

Интернет форумите бяха заляти от ответни реакции. По-голямата част са в негов ущърб. Феновете (не само на Ботев) са възмутени още повече след изказването му, че като млад човек не може да живее с по-малко от 5 000 лв на месец.

Има такива които се чудят, нормално ли е подобен играч, който не се е наложил в долните дивизии на Германия и в Швейцария да има такова самочувствие. Отговорът вероятно ще бъде даден с изявите на Курдов по терените в Източната Б група тази пролет.

В същото време стана ясно, че Лудогорец има нов автобус – поръчково изпълнение на "Мерцедес Туризмо". Разстоянието между седалките в автобуса е по-голямо от стандартното. Има всички необходими екстри, както и аудио, видео и тв системи.

Вашият коментар