Натрисат на Милен куц кон от Чили

2011-02-12 11:15:00

Платини и Шеридън обаче се възстановяват по план и ще са готови за дербито с Левски

Неприятна изненада очаква треньора на ЦСКА Милен Радуканов. Ръководството на червените е взело изненадващо решение да му тропоса чилийския нападател Николас Медина. Възможно е още днес чупливият футболист да пристигне в лагера на армейците в Турция, съобщава "7 дни спорт".

Първоначално футболистът бе обявен за негоден на Армията, след като се провали на медицинските тестове. Медина обаче се примолил на ръководството да остане, да се възстанови напълно и да тренира, след което да подпише с червените. От ЦСКА веднага измислиха нова схема – да вземат футболиста, след което да го дадат под наем на Академик. Там Медина трябваше да поддържа форма и да се възстанови напълно от травмите си. След това евентуално да бъде привлечен на Армията.

Новакът в А група обаче може да остане излъган, тъй като на червените им скимнало друго. Изненадващо клубното ръководство решило, че е по-добре Медина да се присъедини към ЦСКА и да започне подготовка с тима още в Турция. Милен Радуканов обаче няма да остане никак очарован от новото попълнение. Треньорът има достатъчно контузени нападатели и не се нуждае от още един, който да бъде лекуван.

Добрата новина за треньора на ЦСКА обаче е, че нападателите на тима Мишел Платини и Килиан Шеридан се възстановяват по план от контузии и има вероятност поне бразилецът да е готов за последната контрола на тима.

На 15 февруари червените срещат румънския Васлуй. Платини се включи във вчерашната тренировка наравно с останалите в бегово занимание за натрупване на физически сили. Ирландецът Шеридан е малко по-назад с възстановяването и все още работи с рехабилитаторите на отбора. Със сигурност двамата ще бъдат напълно готови за игра до края на лагера в Турция.

Ремонтът на стадион "Българска армия" върви по план. От фирма "Онтарио спорт", която се занимава с тревното покритие на Армията, увериха, че ако не се появят някакви непредвидени пречки, теренът ще е в отлично състояние за първия домакински мач. Червените посрещат Видима на 13 март в среща от 3-и кръг на пролетния полусезон.

Вече е подменена почти цялата трева, като ще се поставят специални семена и теренът ще бъде покрит. Демонтирани са седалките в сектор "А" и скоро ще бъдат сложени нови. Пречка пред работниците на Армията може да бъде времето, ако застудее трайно.

Вашият коментар