Том мотае Славия, май се връща у дома

2011-01-08 13:52:00

Голяма работа, да беше Роналдиньо, да ме е яд, нехае Емо Велев – Кокала

Смятаният за сигурно ново попълнение на Славия Евертон Фернандо Джилио-Том изигра "белите". Халфът на Локо Пд се бе разбрал с тима от Овча купел и остана само да финализира договора си. При престоя си в Бразилия около празниците футболистът обаче е променил решението си, след като получава оферта от местен клуб, информира "7 дни спорт".

Драмата с трансфера на халфа стана пълна снощи, когато той кацна в София. Бразилецът бе очакван от администратора на Славия Георги Мидилев. Изненадващо обаче Том подминал човека на "белите" и отказал да се качи в автомобила му. Вместо това бразилецът избягал с друга кола директно към Пловдив. Там халфът ще поддържа форма с Локо няколко дни и ще уреди взаимоотношенията си с президента Коко Динев. След това Том се прибира в Бразилия, където ще се присъедини към новия си отбор.

"Не е станало нищо страшно, няма да се моля на никого да играе в Славия. Том отказал да дойде при нас, голяма работа. Изобщо не ме интересува, да играе където иска. Разбирам това да се случи с Роналдиньо, да ме е яд. А то става с някакъв си Том. Ще намерим друг, който иска да играе за Славия. А и имаме достатъчно добри футболисти", заяви за "7 дни спорт" треньорът на Славия Емил Велев.

Вашият коментар