Младежи от Реал арестувани за секс-видео

Начало » Младежи от Реал арестувани за секс-видео
стадион Бернабеу Реал М
Снимка: Даниел Касас

Трима млади футболисти от Реал Мадрид С и един от сателита Кастия са били разпитани днес от полицаи с обвинение за разпространение на видео със сексуално съдържание, разкри испанският “Ел Конфиденсиал“. Ежедневникът дори предполага, че може да има още замесени играчи, включително от мъжкия тим на “кралете“.

Един от спортистите заснел порочното видео с участие на 16-годишна девойка и го разпространил по Уатсап, майката на пострадалата подала жалба в полицията на Канарските острови преди 10 дни. Вчера служители на Гражданска Гвардия арестували четиримата на сутрешната тренировка в базата в квартал Валдебебас. Вече са освободени, ще се изследват телефоните им.

Ръководството на клуба потвърди в комюнике, че четирима млади играчи са дали показания пред полицаи и ще се вземат необходими мерки, щом бъдат получени детайли за действията им. Ако се стигне до съд и наказания (извършителя на акта и записал и разпространил видео с непълнолетна без нейно съгласие може да бъде наказан с 5 години лишаване от свобода), със сигурност ще бъдат изхвърлени от клуба, коментират запознати с правилата в Реал.

Вторият исторически голаджия на Реал Карим Бензема бе замесен в подобен скандал с обвинения за заплаха към съотборник във Френския национал – Валбуена за разпространение на скандално видео със сексуално съдържание и заплахи, бе съден в Париж и натирен от състава на “петлите“ няколко години.

Винисиус Жуниор тренира усилено двуразово, но няма да бъде форсиран за Мадридското дерби с Атлетико на 24 септември на “Метрополитано“. Лекарският екип на Реал съветва бразилската звезда да не прекалява с мускулните натоварвания, да не усложни проблема.