Арда  Берое  Ботев Враца  Ботев Пловдив  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Славия  Черно море  Царско село  ЦСКА  България 
Първа лига - редовен сезон
Трансферна зима 2020
Лига Европа 2019/2020

29-01-2015 09:57


ШОК! Умря Видима Раковски

ШОК! Умря Видима Раковски

До неодавна клубът беше за пример във финансов аспект

стани фен

Видима Раковски изчезва от футболната карта. Състезаващият се до 2012 година в "А" група отбор от Севлиево прекратява участие в Северозападната "В", където заема петото място на полусезона. От бившия клуб на Пламен Марков официално обявиха, че поради липсата на финанси повече няма да се развива мъжки футбол.

Детско-юношеската школа също е почти закрита, като остават само детските отбори, с които ще се занимават едва двама треньори.

Председателят на съвета на директорите на Видима-Раковски Красимир Кръстев подаде оставка на Общото събрание на клуба, провело се на 12 декември. Причините за решението му са увеличените служебни ангажименти и невъзможността му да подпомага активно футболния клуб. Сега беше взето решение да се спре финансирането на мъжкия и юношеските отбори до изчистването на задълженията към кредитори и служители. Разчетите са това да се случи в рамките на 2015 година.

Във Видима ще продължат подготовка само детските отбори. Те ще бъдат ръководени от треньорите Мартин Дойчев, който досега беше начело на мъжкия тим, и Милен Ванков. Двамата специалисти са единствените хора, оставащи на работа в клуба.

За да се съхранят терените и цялата спортно-техническа база и да се осигури добро стопанисване, уговорено е с кмета на Севлиево да се прехвърлят към Общината работниците по поддръжката, които бяха на щат в клуба.


Тагове: Видима Раковски

Коментари

Още Новини


Livescore
Първа лига
последен мач
Първа лига
следващ мач
Златка Замова
Златка Замова

Обзори 2019: Реал – презареждане

Обзори 2019: Реал – презареждане

Мадридчани изстрадаха тежка година на обновление във всички аспекти

МисляФУТБОЛ
МисляФУТБОЛ

Колко приложими са статистиките, когато залагаме?

Колко приложими са статистиките, когато залагаме?

Основните статистически данни, с които всички трябва да се запознаят преди да заложат, са без съмнение настоящата форма и статистиката за резултатите в преките срещи

назаем

22 рекорда разделят Ливърпул от историята

22 рекорда разделят Ливърпул от историята

Едно е сигурно – червената машина от Анфилд няма да спре дотукСиньо мъртво вълнение

Синьо мъртво вълнение

В Левски крайностите са начин на живот и феновете са се приспособили към реалностите


Спортни новини