Арда  Берое  Ботев Враца  Ботев Пловдив  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Славия  Черно море  Царско село  ЦСКА  България 
Първа лига - редовен сезон
Геният се оттегли!
Лига Европа 2019/2020

07-02-2018 09:36


Бивш рефер разкри потресаващи неща, Боби е знаел (видео)

Михайлов върнал в съдийството човек, изгонен от Батето за корупция

стани фен

Красимир Йосифов е бивш футболен съдия с десетки мачове във А футболната ни група, той стана известен с групата или по-скоро с операция "Чисти ръце" в български футбол, която се разрази през 2007-2008- година със скандали за подкупи.

В крайна сметка операция "Чисти ръце" в българския футбол не се състоя, но ето че 10 години по-късно тя продължава да бъде на дневен ред. Пред камерата на БиАйТи той направи потресаващи разкрития за генезиса на корупцията в родния футбол., за подкупи, уредени мачове, рекет и политическата мафия в БФС.

Ето част от думите на Йосифов:

"През 2005 година, когато беше направена смяната между Иван Славков и настоящия президент Михайлов въпросният настоящ президент афишира нов морал и етика във футболното съдийство. Същата 2005 година моралистът Михайлов върна във футболното съдийство една личност, която беше извадена от Славков за корупция и дори на същия човек му беше забранено не да се занимава с футбол, а изобщо да стъпва на футболните терени, защото е генератор на корупция.

Става дума за лицето Ичко Лозев Лозев, който в момента му се води дело от специализираната прокуратура в България. Той видя,че няма как да работи с мен по неговата система, защото неговата система е да се правят пари от футбола, иска всичките съдии да работят за него. Смята, че това му е завода за евтините вафли и аз, едва ли не, трябва да бачкам само за него. Не ми е предлагал пари, защото знае,че аз няма да взема пари. Идва срещата Светкавица - Добруджа . Всеки вторник се провеждат в Търново конференции на съдиите. След нея ме извиква на страна лицето Лозев и казва,че в събота трябва да ръководя Светкавица - Добруджа и домакините трябва да победят, защото президентът на домакините му бил обещал 100 000 бутилки с лика на сина на Ичко Лозев.

И трябва да свърши мача единица. Аз излязох на терена, свирих си каквото има на терена, естествено президентът на домакините не беше доволен както и лицата, които трябваше да ме "пазят". Все пак победи Търговище с 1:0. След срещата отбора на гостите дойдоха, поздравиха ме за коректно ръководената среща- всичко ОК.

Но идва следващата седмица вторник и отиваме на конференция, събираме се всичките. Лицето Лозев, естествено раздаващ правосъдие навсякъде, изправи се пред всичките съдии в Търново и директно си ме напсува на майка и каза,че ще бъда "ликвидиран" от съдийството. Аз от тогава знаех, че дните ми са преброени. Същевременно по време на проверката лицето Лозев ме извика при себе си на складовете, защото чул от някъде ,че 2006 година Йосифов трябва да стане международен съдия. Същият този Лозев ми заяви,че лицето Иван Леков чул и той че аз съм щял да ставам международен съдия, и искаха 20 000 гущера (разбирайте 20 000 долара). Ичко Лозев ми искаше 20 000 долара на неговите складове- нека да каже вярно или невярно е това нещо?!Аз нито взимам, нито давам. Да правят каквото знаят.

С идването на Михайлов почнаха да чистят съдиите, които не се съгласяват да ръководят срещи под диктовката на футболния съюз. Най-фрапиращ случай , дори има и аудио и видиео запис на подкупа на Иван Леков – лично съм го гледал с очите си. Да каже пък Борислав Александрво карал ли и Ристосков да свири мача Берое - Спартак (Варна), защото лицето Борислав Михойлв казва на Александров: "Накарайте Ристосков този мач да свърши еди как си в полза на Беласица. Аз имма доста въпроси- Ичко Лозев давал ли е шестцифрена сума на лицето Михайлов? Същият този Михайлов пращал ли е съдии в Южна Америка да манипулират мачове? За мен в последните 10 години от 100 мача в българския футбол 99 са уредени".


Тагове: Красимир Йосифов, Ичко Лозев, Борислав Михайлов, корупция, БФС

Коментари

Още Новини


Livescore
Първа лига
последен мач
Първа лига
следващ мач
BGfootball.com
BGfootball.com

Плач на пълен стомах

Плач на пълен стомах

Лудогорец негодува, защото иска да му признаят напълно нередовен гол - това е ефектът след десетилетие на съществуване извън правилата

BGfootball.com
BGfootball.com

Българският Йевтич

Българският Йевтич

И както оригинала, все още далеч от прозвището Маестро

Анализ на седмицата
Анализ на седмицата

Висшата лига след 1/3 от сезона (трета част)

Висшата лига след 1/3 от сезона (трета част)

Къде са останалите големи?

назаем

Свирепа битка за върха в Б група

Свирепа битка за върха в Б група

Доказателството, че футболът у нас е жив, идва от така наречените второстепенни, предимно български футболистиДосега Хубчев е идеален за Левски

Досега Хубчев е идеален за Левски

За футбол, за схеми, за игрови манталитет на Герена не се говори


16-12-2019
Рождениците днес
Спортни новини