Арда  Берое  Ботев Враца  Ботев Пловдив  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Славия  Черно море  Царско село  ЦСКА  България 
Първа лига - редовен сезон
Геният се оттегли!
Лига Европа 2019/2020

22-03-2019 19:28


Дражев сигнализира прокуратурата за нередности в Черноморец

Дражев сигнализира прокуратурата за нередности в Черноморец

Съвпадението на фамилиите не е случайно

стани фен

Общинският съветник Георги Дражев в Бургас ще сигнализира прокуратурата за източване на "ПСФК Черноморец - Бургас" АД. Общината може да загуби стадиона, който се намира в квартал Акациите. Това заяви самият Дражев днес на пресконференция в морския град. Дражев е брат на бившия президент на "акулите" Ивайло Дражев.

Той съобщи, че има образувано дело за несъстоятелност на спортното дружество. А дълговете му варират между 39 и 55 милиона лева, натрупани преди години. За тези суми обаче документи няма и информацията е неофициална. Дражев обеща следващата седмица да има повече информация и да свика втора пресконференция, на която да е по-конкретен.

Той заяви още, че представителите на община Бургас в Съвета на директорите на дружеството Мирослав Йорданов и Иван Цанев, а както и Общинския съвет не са били уведомени за това, че тръгва дело по несъстоятелност.

Общинският съветник добави, че ще представи и документи пред прокуратурата, които доказват конфликт на интереси между прокуриста на акционерното дружество и адвоката. В един и същи момент адвокат Пламен Киряков се оказва прокурист на дружеството и кредитор.

Казусът е много наболял, тъй като за разлика от другите футболни клубове, които фалират и изчезват, ПСФК Черноморец притежава в актива си стадиона, който може да се окаже жертва на разпределение на претенции от кредитори.


Тагове: Черноморец, Георги Дражев, прокуратура

Коментари

Още Новини


Livescore
Първа лига
последен мач
Първа лига
следващ мач
BGfootball.com
BGfootball.com

Плач на пълен стомах

Плач на пълен стомах

Лудогорец негодува, защото иска да му признаят напълно нередовен гол - това е ефектът след десетилетие на съществуване извън правилата

BGfootball.com
BGfootball.com

Българският Йевтич

Българският Йевтич

И както оригинала, все още далеч от прозвището Маестро

Анализ на седмицата
Анализ на седмицата

Висшата лига след 1/3 от сезона (трета част)

Висшата лига след 1/3 от сезона (трета част)

Къде са останалите големи?

назаем

Свирепа битка за върха в Б група

Свирепа битка за върха в Б група

Доказателството, че футболът у нас е жив, идва от така наречените второстепенни, предимно български футболистиДосега Хубчев е идеален за Левски

Досега Хубчев е идеален за Левски

За футбол, за схеми, за игрови манталитет на Герена не се говори


16-12-2019
Рождениците днес
Спортни новини