Арда  Берое  Ботев Враца  Ботев Пловдив  Витоша  Дунав  Етър  Левски  Локомотив Пловдив  Лудогорец  Славия  Черно море  Царско село  ЦСКА  България 
Първа лига - редовен сезон
Трансферна зима 2020
Коронавирус!

03-04-2020 14:50


Оценката на имотите изненада адвоката на ЦСКА

Оценката на имотите изненада адвоката на ЦСКА

Не знам колко офциално е това, но ми се струва пълен абсурд, категоричен е Станислав Трендафилов

стани фен

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви пред "Тема Спорт", че не знае дали появилата се сума от 32 274 900 лева като оценка на имотите, с които държавата влиза в новосъздаденото дружество "Спортни имоти "Българска армия", е реална.

"Армията" и Панчарево бяха инспектирани през март от вещи лица. Юристът беше категоричен, че при него все още не е постъпвало нищо официално.

"Видях информацията, която се появи по медиите, но не съм сигурен, че това е истинска оценка, защото колегите още не са ми изпратили нищо офицално. Реално това е една снимка на една задна страница, един лист", сподели адвокат Трендафилов.

"Ако действително излезе такава оценка, тук изразявам личното си мнение, защото няма нищо официално и не съм говорил с ръководството на ЦСКА, то това ще е тотален абсурд. Не може 2017 година да има оценка от 21 милиона лева и в началото на 2020-а тя да е вече 32 милиона, при положение, че само ние сме ползвали имота през това време и сме вкарали 4 милиона. Тази разлика от 10 милиона не знам как се получава, как са я изчислили. Но пак казвам, дълбоко се съмнявам, че това е валидна оценка. Надявам се да е просто на някакъв "доброжелател". Защото наистина това би било абсурд за мен. Пак да повторим, не съм получавал още нищо официално от "Сердика спортни имоти" като информация. Не ми се иска да гадая. Всичко това е лично мое мнение и не искам да обвързвам ЦСКА, защото не съм говорил с ръководството и с никой от клуба", изрази мнение юристът. За това какво следва оттук нататък, той добави:

"На първо време трябва колегите съвсем официално да ни запознаят и да ни кажат - така и така, ето я оценката. Оттам нататък аз вече трябва да представям ръководството и да кажа - да, това е оценката, и да се взема решение. Защото, в крайна сметка, пак казвам, това е лично мое мнение и не обвързвам никой, това ще представлява един сериозен проблем, тъй като, както знаете, ние сме обвързани с инвеститори. Все пак проектът на стадиона е един бизнес план. Увеличаването му с 10 милиона неминуемо ще доведе до някакви изменения. Но не искам да гадая. За мен самата цифра е абсурдна. Не мога да повярвам, че това може да излезе. Няма обективна логика как може да се случи. ЦСКА е ползвал обектите през цялото време и ние много добре знаем какво сме вкарали като пари вътре...", заяви адвокат Станислав Трендафилов.

Абонирайте се за канала на спортното предаване Студио СПРИНТ в YouTube


Тагове: ЦСКА, имоти, оценка, Станислав Трендафилов

Коментари

Още Новини


Livescore
Първа лига
последен мач
Първа лига
следващ мач
BGfootball.com
BGfootball.com

Българските клубове надуха цените

Българските клубове надуха цените

Повечето от тях предпочитат заточение за играчите им в чужбина, отколкото развитие у нас

BGfootball.com
BGfootball.com

Ще издържат ли някои клубове поправителния си изпит?

Ще издържат ли някои клубове поправителния си изпит?

Тези, които сега въстанаха срещу БФС подкрепиха Боби и сие на последния Конгрес

Анализ на седмицата
Анализ на седмицата

Какво се случва с Астън Вила?

Какво се случва с Астън Вила?

Мач на тима от Бърмингам с този от Брайтън от януари е по-добра алтернатива от беларуския футбол

назаем

Дъвката ЦСКА

Дъвката ЦСКА

Явно не може в Левски да ври и кипи, а на Армията всичко да е спокойноКрушчич или българин?

Крушчич или българин?

ЦСКА има два плана за действие в следващите седмици


02-06-2020
Рождениците днес
Спортни новини