Агитката на Бешикташ ще вика за Левски

2010-09-16 13:23:00

Александър Александров, специално за bgfootball.com, Истанбул, Турция

При засилени мерки за сигурност ще премине довечера срещата между Бешикташ и ЦСКА. За целта от София пристигна и главен комисар Антон Златанов, който ще се опита да координира действията на българската агитка с тези на турската полиция, така че да бъде предотвратени проблеми на стадион "Инюню".

Според предварителни информации е възможно по време на двубоя от „червената” клетка да бъдат издигнати плакати, които да засегнат турската публика на трибуните. Още преди седмица бе известно, че феновете на "армейците" са подготвили транспарант, на който пише "Турция, не е Европа". Заедно с него са подготвени още няколко, които не е ясно дали ще бъдат издигнати от агитката.

В разговор с представители на феновете на Бешикташ, bgfootball.com научи, че турците не се притесняват от агитката на "червените". "Левски? Нали с тях се мразите? Значи през цялото време ще скандираме името на този отбор!", заяви фен, който се представи като Еркан. Облеченият с фланелка на Гути запалянко се поинтересува и кои са опасните футболисти на ЦСКА, след което обеща да гледа внимателно играта на Маркиньос.

Вашият коментар