Академик уреди още една контрола

2011-02-04 16:02:00

В понеделник "студентите" се изправят срещу резервите на Рапид Виена

Съставът на Академик София си осигури още един съперник за контролна среща и тя ще се играе в понеделник след обяд на един от терените на хотела "Корнелия Даймънд". В понеделник от 15:00 часа академиците излизат срещу втория отбор на Рапид Виена, който заема 11-о място в трета лига на своята страна.

Днес Академик ще излезе пак в 15:00 часа срещу швейцарския втородивизионен Киасо, а вчера завърши 3:3 със Санкт Гален II.

Няма контузени и болни в лагера на тима и треньорите Борис Ангелов и Самир Селимински работят с всички налични играчи. Те имат на разположение 11 футболни терена, от които да си избират място за тренировките. На базата на Академик пристигат всеки ден и футболистите на ЦСКА, които са настанени в хотел, отстоящ на 10 километра.

Защитникът Петър Кюмюрджиев пък е бил набелязан от хърватски скаути, които са гледали срещата на Академик София и Вил Швейцария. След нейния край хърватите са се представили на играча и са поискали повече информация за него, както и за статута му в клуба. Самият Кюмюрджиев обаче ги препратил към ръководството на Академик за всякакви въпроси. Хърватите също така се поинтересували и от бразилския полузащитник Маркос Бонфин.

Вашият коментар