"Акула" си пожела евроучастие

2010-11-01 16:37:00

Дано Бургас да подкрепи Черноморец и всичките му проекти, надява се вторият капитан Николай Кръстев

"Надявам се на стадион "Лазур" в най-скоро време да гостува някой отбор от силните европейски първенства, чиито мачове сега гледаме само по телевизията", пожела си в телевизионно интервю за местен бургаски канал защитникът на Черноморец Николай Кръстев.

Той е категоричен, че това минава само през участие в европейските клубни турнири идната есен. Кръстев подчерта, че е много важно бургаската общественост да подкрепя всеотдайно футболистите на Черноморец. Той изтъкна, че в отбора има отличен колектив. Играчите се отнасят професионално към задълженията си, дисциплината е на ново равнище, целите и мотивацията – също.

Гостът в телевизията каза, че се гордее с проекта "Черноморец". Той е възхитен от строежа на кампуса "Гнездо на акули" и се надява реализация да получи и замисълът за нов спортен комплекс на стадион "Черноморец".

"Нека нашият град стане един от тези, в които се играе зрелищен и емоционален европейски футбол", заяви Кръстев в края на гостуването си в студиото покани всички привърженици на футбола в Бургас да посетят мачовете до края на сезона, като още днес в 18:00 часа могат да изгледат двубоя, в който Черноморец посреща на стадион "Лазур" тима на Миньор. 

Вашият коментар