"Акулите" за новите: Тия са някакви табуретки!

2011-03-07 12:38:00

"Архитектът" на провалената селекция в Черноморец може да изхвърчи още днес, прогнозира "Стандарт"

Бомбата в съблекалнята на Черноморец продължава да цъка. Там напрежението е голямо още от декември, но след трите поредни мача без победа и сриването до шесто място в класирането, нещата са необратими като бунт срещу диктатор в страна от Северна Африка.

В основата се оказва директорът Душан Буковац, който мъкне чужденци на килограм. Срещу поредните "мегазвезди" възтанаха българските играчи.

"Тези италианци са някакви табуретки. Какви юноши на Рома са, не са ги пускали в банята на Рома. За тъмнокожите играчи нямаме думи. Исландецът пък беше взет няколко месеца след като беше изгонен от проби заради некадърност", заявиха пред "Стандарт" играчи на Черноморец.

Знамето на бунта бе развято още вчера от наставника Антон Велков, който каза че по отношение на трансферите няма думата в клуба. Той разкри, че в иначе хубавия проект "Черноморец" вече "няма живот".

Очаква се авторът на безумната селекция Душан Буковац да бъде изритан още днес от собственика на клуба Митко Събев. С него ще си тръгне и изпълнителният директор Джампиеро Персикети, чиито функции така и не станаха ясни.

Вашият коментар