"Акулите" подновиха занимания

2011-01-18 09:02:00

Черноморец заминава на лагер в Поморие, скоро започва и контролите

Първа занимание за седмицата направиха  футболистите на Черноморец. Те тренираха на кампуса "Гнездо на акули". Отличните терени и хубавото време дадоха допълнителен тонус на футболистите, които проведоха заниманието в отлично настроение.

В отбора няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. До сряда включително играчите ще се готвят на базата край Сарафово, която предлага отлични условия за предсезонна подготовка, а от четвъртък футболистите на Антон Велков излизат на лагер в Гранд хотел Поморие, където традиционно се подготвя отборът.

Той ще продължи 10 дни, като в неговия край са предвидени и първите предсезонни контроли. На 29 януари "акулите" ще срещнат Светкавица, а ден по-късно съперник на бургазлии ще бъде тимът на Добруджа. Двете контроли са планирани да се играят от 14:00 часа, а мястото на провеждането им ще зависи от атмосферните условия и ще се уточни след съгласуване между ръководствата на клубовете. 

Преди сутрешната тренировка старши треньорът Антон Велков почерпи служителите, колегите си и играчите по повод имения си ден.

Вашият коментар