"Акулите" тренират на естествена трева

2011-01-27 21:34:00

Всички в отбора са в отлично кондиционно състояние, радва се треньорът Тони Велков

Старши треньорът на Черноморец Антон Велков и неговите помощници решиха да се възползват от слънчевото време край морето и от отличното състояние на тревните терени на кампуса край Сарафово и да проведат следобедното занимание на отбора на новата база на отбора в Бургас.

След последните два ледени дни край морето, днес слънцето и положителните температури, стопиха снега по терените и направиха възможна тренировката на естествена трева. Всички футболисти в отбора се чувстват добре след тежките натоварвания за кондиция и физика в последните дни на лагера в Поморие.

Старши треньорът Антон Велков сподели за официалния сайт на Черноморец, че е изключително удовлетворен от постигнатото до момента.

 

"Всички футболисти се намират в много добро кондиционно състояние и без усилия се справят с тежките натоварвания. Условията, които предлага възстановителния център на хотел Поморие, също допринася изключително много за доброто състояние на играчите".

На въпрос за предстоящите две контроли в събота и неделя, Велков лаконично сподели, че ще използва всички свои налични футболисти, като ще даде възможност на играчите да вземат участие и в двата мача. Той също отбеляза, че не е привърженик на пускането в игра на футболистите само за едно полувреме, тъй като според него 45 минути не са достатъчни за играчите да покажат пълноценно истинските си възможности. Затова в първия мач ще участват повече едни футболисти, а във втория – други. На всеки ще се даде равен шанс, като разбира се във втория етап от подготовката в Анталия също ще се уточняват детайли от играта и ще се усвояват различни тактически прийоми – завърши Велков.

Двете контроли  са с начало 14:00  часа в събота и неделя на стадиона в Поморие, съответно срещу Светкавица Търговище и Добруджа Добрич.

Вашият коментар