"Акулите" ще атакуват "орлетата"

2010-11-11 22:59:00

Мачът с Пирин няма да е с две нули, убеден е Красимир Балъков

 

"Срещу Пирин е идеалният момент футболистите да докажат качествата и характера си. И те не са доволни от себе си. Отборът ще е много офанзивно настроен. Най-добрият вариант е да се отпушим с една хубава победа и после всичко ще си тръгне както трябва", пожела си днес мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков на редовната си седмична пресконференция.

"Убеден съм, че мачът с Пирин няма да е с две нули. Ние имаме една единствена цел – победа и съм сигурен, че ще я постигнем. Не подценяваме Пирин, но ще ги респектираме и на всяка цена трябва да го вземем този мач".

"Да не се критикуваме толкова много, че бихме силните отбори, а с по-непретенциозните направихме ремита. Все пак ако не бяхме били силните, нямаше да сме на тази позиция. Локомотив София щеше да е пред нас, ЦСКА щеше да е до нас. Ние засега си изпълняваме целите. В тройката сме, нямаме загуба. В отбора има израстване. В българското първенство нищо не ме притеснява. Притеснява ме само това, което ние правим на терена. Притеснява ме, че създаваме много голови положения, но не можем да ги реализираме", констатира наставникът на "акулите".

Вашият коментар