Ангелов: Загубихме заради наши грешки

2010-10-16 23:08:00

Представихме на ниво, смята наставникът на Пирин след загубата с 1:4 от Левски

 

Старши треньорът на Пирин Костадин Ангелов сподели след поражението от Левски, че загубата се дължи предимно на глупавите грешки на „орлетата”. „Сините” се наложиха с категоричен резултат над благоевградчани, след като успяха да обърнат развоя на мача от 0:1 до 4:1.

„Загубихме заради глупави наши грешки при изнасянето, ядосан съм на наивните грешки. Иначе мисля, че се представихме на ниво. Не съм сигурен за двете спорни ситуации при положения за дузпа, защото при резултат 2:0, нещата щяха да изглеждат по друг начин. Както и да е, това не е причината да загубим мача”, сподели Коце Лаптопа.

„Не успяхме да се справим с Дембеле, защото той е класен играч. Играхме слабо в защита. Това е един добър урок за нас. Честитя на Левски и им пожелавам успех в следващите мачове, убеден съм в тяхното добро представяне”, добави наставникът на Пирин.

„След ранния гол за Левски през второто полувреме, това повлия психически на отбора ни. Един отбор трябва да расте, като се опитва да играе футбол”, завърши Коце Ангелов

Вашият коментар