Ангел Ангелов е доказан некадърник!

2010-11-14 17:46:00

Отглеждат го като бройлер в инкубатор, според фен №1 на столичното Локо

"Отдавна познавам лицето Ангел Ангелов. Доказал е на всички футболни хора в България, че той не може да свири футболни мачове. Той е доказан некадърник. Лице, което е бутано от други, да стане съдия на сила. Намесени са баща му и чичо му, които са елитни съдии, знаем за кои става въпрос (б.р – Любен Ангелов и чичо му Любе Спасов). Те го отглеждат като бройлер в инкубатор. Зорлем го докараха до международен съдия, той не може да свири детски мачове. Човек, който не разбира от футбол. Който няма нито морал, нито нищо". Това заяви почетният президент на фенклуба на Локомотив (София) Румен Първанов, след скандалната победа на Литекс срещу столичните "железничари" с 1:0.

В 85-ата минута, главният съдия на двубоя Ангел Ангелов си затвори очите при явен фаул в атака, след който бразилецът Дока Мадурейра вкара за 1:0. Точно пред пеналта Момчил Цветанов хвана за ръкава и събори Иво Иванов от Локо (Сф), но реферът не отсъди нищо. След гола, четирима фенове на Локо (Сф) бяха арестувани, след като нахлуха на пистата.

"Главният виновник за всички тези ексцесии се казва Ангелчо Ангелов, човекът в жълто в случая, а не в черно, който предизвика всичко това с отсъжданията си по време на самия мач. В една ситуация, в 85-ата минута, имаш три нарушения, от които две за жълт картон. Първо има симулация на Момчил Цветанов за картон, която задължително по футболно-съдийския правилник трябва да бъде наказана с непряк свободен удар в полза на Локомотив София. Оттам има второ нарушения – дърпане на фланелката на Иво Иванов пак от Момчил Цветанов и става втори жълт картон за същия футболист в една ситуация. Той (б.р – Ангел Ангелов) е на половин метър от него и не може да каже, че не го е видял. Лапна свирката и може би си помисли, ами какво да правя с парите, които съм взел. Ще трябва да ги връщам. Я по-добре да си замълча. И оттам стана голът за Литекс", бесен бе Първанов.

"Казва след мача – съвестта ми е чиста. Сигурен съм, че е така. Взе парите, свърши си работата, нормално да му е чиста съвестта. Добре свършена работа, за добри пари. Неговите гафове са винаги в полза на силните на деня. Той помага или на Левски, или на Литекс, или на някой друг от силните отбори. Не разбират ли хората от Литекс, които го карат да свири по този начин, че той вреди на тях самите. Литекс ще стане шампион, то е ясно на всички с тази организация, която е създадена. По всякакъв начин се бута към титлата. Добре, нека станат шампиони. Ще дойде някой европейски средняк като Жилина, които падат по 7-10 гола, от който ги хване и ще ги направи на маймуни в Ловеч. Каква е ползата за българския футбол от всичко това?", негодува почетният президент на фенклуба на Локомотив (София).

"Гордея се с тази публика, която беше в Ловеч и подкрепяше отбора. Няколко момчета, дали бяха бутнати или прескочиха оградата, бяха задържани от полицията. Което предизвика ексцесии, гняв и възмущение. Съответно, същите момчета бяха осъдени по бързата процедура съобразно закона за футболното хулиганство и по чужда вина, без да са виновни, няма да могат да посещават мачове на любимия си отбор. Това бе присъдата, която им беше наложена вчера от ловешкия съд – една година без посещения на футболни мачове и 300 лева глоба. За нещо, което те не са виновни", допълни Румен Първанов.

Вашият коментар