Антон Велков остава начело на Миньор

2010-08-16 17:49:00

Треньорът на Миньор Антон Велков ще продължи да бъде начело на отбора

 

"Неговото отстраняване никога не е стояло на дневен ред", каза изпълнителният директор на клуба Пламен Атанасов. Той разкри и какво се е случило на днешната среща между него, Никифор Вангелов и Антон Велков.

"Поговорихме и си изяснихме нещата, които трябва да се направят. Единственият проблем на Миньор в момента е, че няма точки. Това, което пък е необходимо на отбора, е една победа за самочувствие. Все още ги няма така желаните резултати. Засега обаче амбициите ни се разминават с резултатите. Антон Велков ще почива още два дни, в които ще готви тактиката за мача с Локомотив (София). Дотогава тренировките ще се водят от неговите помощници. В четвъртък Антон Велков ще води учебната игра, която смята да направи преди двубоя. Играчите трябва да дадат малко повече от себе си в този мач, за да започнат нещата, при нас да се оправят. Следващият мач няма да бъде решаващ за оставането на треньорския пост на Велков", обяви Атанасов.

Неприятната новина за Миньор е, че срещата от четвъртия кръг срещу Локомотив отново ще се играе в Кюстендил. Първоначално се смяташе, че този мач ще се играе на стадион „Миньор" в Перник, но поради обективни и субективни причини тревата все още не е пристигнала и това означава още един мач навън.

Вашият коментар