Арда изгони Чиликов, той шокиран

Начало » Арда изгони Чиликов, той шокиран

Момент от футболен мачАрда и Георги Чиликов официално се разделиха, обявиха от кърджалийския клуб. Това е станало след среща с ръководството, на която двете страни са се разбрали контрактът на Чиликов да бъде прекратен по взаимно съгласие.

Днес обаче става ясно, че съгласие от страна на Чиликов не е имало. Той сподели, че продължава да недоумява в каква връзка е взето решението да бъде освободен от поста треньор на кърджалийци.

Шокиращото е, че всичко това се случва след четири поредни мача без поражение. Младият специалист даде изявление за БТА по повод последните събития.

„Благодаря на Арда за възможоността, която ми даде да работя в efbet Лига като старши треньор. Няма от какво да се срамувам за тези два месеца, в които водих отбора. Арда е на крачка от влизане в топ 6 с два мача по-малко. А причините защо съм освободен, трябва да попитате ръководството на Арда. Защо това се случи, на мене и до момента не ми е ясно. Благодаря на клуба и на играчите. Пожелавам успехи на всички“, заяви Георги Чиликов в изявление по темата.

Bgfootball.com припомня още един знаменит случай в историята на родния футбол. Преди няколко години новакът Любимец изгони треньора си Веселин Великов, след като беше… на първо място в Първа лига. На мястото му дойде „специалист“, към днешна дата известен повече със съмнения за уговаряне на мачове.