Атанас Курдов пред трансфер в Локо Сф

2011-01-09 14:18:00

Столичните железничари търсят нападател, отписват Владо Манчев

Атанас Курдов е вариант за подсилване на атаката на столичния Локомотив, пише "24 часа". Нападателят на Ботев е признал, че от ръководството на столичните "железничари" са говорили с него. През есента талантът от школата на Левски не успя да се наложи в германския Байер (Леверкузен), но вкара една камара голове за Ботев във В група.

Вчера синът на Петър Курдов бе забелязан в компанията на главния мениджър на Локомотив Сф Дончо Донев и спортно-техническият директор на "червено-черните" Чавдар Цветков. Тримата заедно взеха участие в благотворителен футболен турнир на малки вратички в подкрепа на парализирания самбист Георги Огнянов-Макарона.

В нападението на Локо зейва огромна дупка след продажбата на Дерек Асамоа в Южна Корея и почти сигурното напускане на Цветан Генков.  Така при "червено-черните" на практика остава само един футболист в атаката. Това е направилият няколко силни мача през първия дял на първенството Преслав Йорданов.

Другият нападател, започнал подготовка с отбора, Владимир Манчев, ще бъде освободен. Той дълго се възстановява от травма, а след това записа само 47 мин с екипа на столичните "железничари".

Вашият коментар