Африканец от село ще решава проблемите на Левски

2010-11-08 12:35:00

Камерунецът от Скала Доброславци хванал окото на мача за Купата с Чавдар Бяла Слатина

 

Левски ще решава проблемите си в защита с камерунеца от софийската А окръжна Нянг Нянг, който рита за здраве в Стрела Доброславци. Африканецът ще изкара няколкодневни проби, които стартират днес.

Нянг се понрави на любителите на футбола по време на мача на неговия Стрела (четвърто ниво в българската футболна йерархия) с Чавдар Бяла Слатина за купата на България, който се игра на стадиончето в кв. Обеля. Тогава водената от него защита издържа до средата на второто полувреме, когато класата на професионалистите все пак си каза думата и те спечелиха с 2:0.

Камерунецът обаче беше похвален още на следващия ден от репортерите на Гонг и то в национален ефир. Според присъствалите на мача, Нянг Нянг по никакъв начин не отстъпва като класа на повечето бранители в родния елит. Дори се изказа предположение, че той още от зимата ще е с нов отбор, вероятно от А или Б група.

 

Както е известно, Левски изпитва огромни затруднения в защита през този сезон. За 13 кръга в А група отборът е допуснал невероятните 15 гола, а в груповата фаза на Лига Европа за четири мача 10 гола. На практика "сините" имат само двама централни защитници – Йордан Милиев и Иво Иванов.

Вашият коментар