Базата-чудо се продъни

Начало » Базата-чудо се продъни

Футболни топкиУникалната, фантастична и неповторима база в Бояна, която е един от малкото аргументи на провалената футболна власт, с които оправдава пагубното си влияние върху играта у нас – протече и по тази причина срещата на БФС с клубовете от елита за телевизионните права ще се състои в ресторанта на хотела на базата на централата в Бояна.

Конкретната причина е бурята отпреди няколко дни в София. След нея се оказало, че огромната амфитеатрална зала, където се правят пресконференциите, както и тази, в която заседаваше изпълнителният комитет, са под вода и се нуждаят от основен ремонт. Таваните и на двете зали още капят, но не е ясно точно откъде е дошла голямата вода. Съмненията са за системата за климатизация.

Срещата се наложи след претенциите на Левски за парите, които получава. Шефът на БФС Михаил Касабов ще запознае всички с процеса по одобряване на новия договор с Нова телевизия, който е за 6,5 милиона лева на сезон.

Преди няколко дни беше обявено скандално решение без да се дават подробости. Според информациите са били получени три оферти и тази на Нова телевизия е най-високата. Любопитното е, че останалите две са били нереално ниски, което е предрешило избора.