Бала: С Монтана играхме на нивата!

2010-10-03 18:51:00

Предпочитам точката, пред загуба, коментира треньорът не Черноморец

Бесен напусна стадион "Огоста" в Монтана треньорът на Черноморец Красимир Балъков, предаде репортер на bgfootball.com. Домакините направиха равен 0:0 с претендента за медали в родното първенство, а Бала сравни терена, на който се игра срещата с "нива" и "място, където могат да пасат овце".

"Така футбол не може да се играе. Преди малко, само за две минути, футболистите ми бяха до глезените във вода докато си вземат душ. Какви условия имаме в България, а после да изискваме и даваме оценки, дали футболът ни бил добър или не. Няма как да стане, докато не си направим условията. Аз уча моите футболисти да играят футбол, но на собствен терен. На такъв терен освен да им кажа забравете всичко, ритайте напред топката и ако можете да вкарате един гол, за да ги излъжем и бием. Какво друго мога да им кажа", недоволстваше немският възпитаник.

Според него Монтана се явява черната котка за "акулите", след като в пореден мач Черноморец изпитва затруднения срещу тях. Балъков изрази надежда че в следващите двубои помежду им, бургазлии ще са победители. "И другите трудно печелят точки срещу по-малките отбори. Защото те се затварят, играят компактно. Ние градим в момента авторитет и всеки провинциален отбор иска да се доказва срещу нас. Логично и нормално, разбирам го", допълни Бала.

"Никога не сме коментирали съдийските решения, така ще бъде и занапред. Независимо какви са те. Има нормален път, по който, ако трябва ще внесем жалба. Искаме да оставим реферите да работят спокойно. От време на време и аз ставам до линията и недоволствам, но това е футболът – емоция", коментира наставникът на Черноморец.

"Всеки един равен или загуба е грешна стъпка на Черноморец, но предпочитам равният, пред една загуба. От двете предпочитам да взема една точка", завърши Балъков.

Вашият коментар