Балъков се закани на шампиона

2010-09-16 14:58:00

"Отиваме в Ловеч с една-единствена цел – да играем добър футбол и да се върнем с точки", заяви мениджърът на Черноморец Красимир Балъков на пресконференция преди мача с Литекс от 7-мия кръг на шампионата.

Двата отбора играят на 18 септември от 21:00 ч.

"Ще бъде интересен мач, защото се срещат двата отбора без загуба до момента в групата. Ние няма какво да губим – играем срещу шампиона на България и отбора, който също като нас още няма загуба в първенството. Надявам се емоциите да са изцяло насочени към футбола, да оставим на спокойствие младия съдия да си върши работата и дай Боже накрая да завършим мача с 11 човека", каза още той.

Искам да демонстрираме характер и да докажем на скептиците, че "Черноморец" е направил голяма крачка напред в развитието си", допълни стратегът на "акулите".

Красимир Балъков няма проблеми с наказани или контузени футболисти. Липсва само бранителят Габриел Атц, който се възстановява по специална програма в Германия. Новото попълнение Лис Мутис в момента  урежда работната си виза в Париж и ще пристигне в Бургас до няколко дни. Очаква се той да започне тренировки с отбора на Черноморец в първите дни на новата седмица. Вратарят Лазар Йовишич пък ще бъде преотстъпен на Поморие.

"Разполагам с всички играчи за предстоящия мач и имам пълен избор, но по принцип когато отборът  върви, промени не се правят. Съставът ми е ясен. Новият нападател Койта остави положителни впечатления при дебюта си в Сливен, но още му трябва време да се адаптира и да навлезе в най-доброто си физическо състояние, за да играе 90 минути. В бъдеще той ще е важен елемент от пъзела на Черноморец", коментира още Красимир Балъков.

Вашият коментар