Балъков стана тест пилот

2010-10-01 15:57:00

Легендата подкара Форд в демонстративно шоу

 

Изпълнителният директор на Черноморец Джанпиеро Персикети и мениджърът Красимир Балъков влязоха в ролята на тест-пилоти днес.

Това стана по време на офроуд демонстрация, организирана от фирма "Форд Мото Пфое", която е златен спонсор на Черноморец. Двамата подкараха високопроходимия модел Дискавъри-4 на реномирания Ленд Роувър.

Персикети и Балъков не сгрешиха нито веднъж на полигона с трудни препятствия, който доказа класата както на автомобила, така и на неговите водачи. Джанпиеро Персикети демонстрира, че не случайно е от родината на Ферари, а Красимир Балъков дотолкова хареса изпитанието, че сам пожела да го преодолее повторно и с друго бижу на организаторите – моделът Вогу на Рейндж Роувър.

Демонстрацията се проведе пред журналисти и десетки любопитни зрители на паркинга пред мол Бургас Плаза.

"Партньорството ни върви много добре. Форд предлагат хубави и атрактивни коли, ние пък изнасяме хубави и атрактивни мачове", заяви Балъков, който не можеше да се оплаче теси дни от липса на ангажименти.

Черноморец стана кръстник на 4-годишните възпитаници на втора група от бургаската детска градина „Детелина”.

Мениджърът Красимир Балъков гостува вчера на децата и ги зарадва с подаръци от клуба и три торти. Малчуганите много се зарадваха на топките, фланелките, флагчетата и плакатите, които получиха. В групата израстват и се възпитават синовете на аржентинеца Адриан Фернандес и германеца Йохен Зайц – Тициано и Патрик.

Вашият коментар