Бардон наплаши Лил: Отивате в ада

2010-11-04 16:44:00

В България повечето футболни клубове са в ръцете на бандити, от летището ви посрещат хаос и дупки

 

Бившият футболист на Левски Седрик Бардон даде интервю пред медиите във Франция преди мача на "сините" с Лил от Лига Европа тази вечер. Халфът сподели впечатленията си от страната ни и футбола тук и каза хубави неща за Георги Иванов-Гонзо.

Той предупреди сънародниците си, че стадионът на "сините" ще се превърне в ад за гостуващия тим. "Цяло щастие за играчите на Лил е, че не знаят български и няма да разберат обидите и заканите, с които ще ги засипе тълпата", каза още Седрик.

"В България повечето футболни клубове са в ръцете на бандити и постоянно има подозрения, че мачовете не се играят честно", разказа още Бардон.

Левски е изключение. Отборът не влиза в порочни схеми и игри, неговият собственик съумява да опази клуба от мръсотията. Цялата оперативна власт е в ръцете на Георги Иванов. Гонзо е голям мъжкар, с много силен характер", добавя французинът.

Накрая той прави кратка, но много точна характеристика на живота у нас: "Когато пристигне в България, чужденецът преживява истински шок. Още от летището се виждат хаос, разбити улици и полицейски коли от 50-те години на миналия век."

Вашият коментар