Батков: Вероятно подслушват и мен

2010-12-21 11:47:00

Гара прибира близо 30 000 лв заплата на месец, каза още адвокатът

 

"Гара Дембеле взима по € 14 000 след удръжките. Това е добра заплата у нас, но чужди клубове поддържат по 4-5 пъти по-високи възнаграждения", заяви в предаването на бТВ "Тази сутрин" президентът и собственик на Левски Тодор Батков.

"Дембеле смята, че е дошъл моментът да направи следващата си стъпка", каза още Батков.

Адвокатът е категоричен, че Левски няма да играе срещу Литекс, ако няма чужди съдии. По телефона Трифон Попов, президент на Литекс, заяви, че няма проблем да се поканят съдии. Преди това обаче двамата си подхвърлиха иронични забележки, като Батков заяви, че не само Левски се оплаква от съдиите в мачовете им с Литекс и посочи отборите на ЦСКА, Славия, Локомотив София, Черноморец Бургас и Черно море.

"Нека да има мир и любов и половин България да бъде щастлива", коментира пък президентът на Литекс, който преди това нарече Батков "голям началник".

"Убеден съм, че ме подслушват. Ако не нашите служби, то поне "Големия брат". Но не вярвам да подслушват футболисти на Левски, заяви още Батков.

"Искам не да пренаписвам историята, а да поправя една историческа несправедливост. Проверил съм в Англия, и там деца са основавали клубове", каза още юристът.

Вашият коментар