Батков: Дълго търпяхме симуланта Петков!

2011-01-25 00:01:00

Твърденията, че е продавал Левски може би не са безоснователни, заяви адвокатът

 

Босът на Левски Тодор Батков реагира бурно на обвинението на Георги Петков, че той реди състава, а треньорският щаб си кротува.

 

"Отношението на Петков към тренировъчния процес, изявите му в официални мачове и формата му от последните няколко години принудиха ръководството да търси промени. Както с треньора на вратарите, така и със свежи попълнения на вратата. Оставям на неговата съвест твърденията, които може би не са безоснователни, за симулативни игри, в които е продавал интересите на отбора. Ще припомня само мачовете с Дебрецен и особено тежкото поражение в Лисабон. Дълго го търпяхме", изригна Батков.

 

"В състава на Левски за сезон 2010/2011 г. Георги Петков бе с най-голяма заплата. По-голяма дори от възнаграждението на заслужили футболисти като Христо Йовов, по-голяма от звездата Гара Дембеле, искан от Премиършип, Серия "А" и Примера дивисон. По-голяма и от холандците, сред които има бивш играч на Фейенорд, а имаше и бивш холандски национал. Така че представете си какъв хляб е ял Петков в Левски. И от кого го е получавал. И как. И

съпоставете ситуацията със сегашните му думи", заяви адвокатът пред "Труд".

 

"Не съм си правил илюзии за морала, типичен за махалата, от която произхожда. Но аз съм се застъпвал, за да не бъде изваден от състава още преди години. Аз! Аз отказах да го продам и през лятото", добави босът на Левски по адрес на Жоро Вратаря.

Вашият коментар