Батков на разпит в БФС

2010-09-21 17:39:00

Адвокатът ще дава обяснения за "черното тото", компания ще му прави Димитър Борисов

Собственикът на Левски Тодор Батков ще дава обяснения пред Българския футболен съюз (БФС) във връзка с отправените обвинения за "черно тото" и уреждане на някои срещи от съперника на "сините" ЦСКА.

Адвокатът хвърли бомбата тези дни, че "червените", чрез поставено лице, са се опитали да договорят двубоя срещу Рома от миналото издание на турнира Лига Европа. Батков твърди, че в УЕФА разполагат с аудио запис, на който се чува как един от героите в "Казанската афера" Артур, предлага 500 000 евро, за да бъде "хванат" звездата на римляните и на италианския национален тим Франческо Тоти.

Батков ще бъде привикан от Борислав Михайлов на следващото заседание на Изпълкома на БФС, за да представи всички доказателства, с които разполага, че в България се уреждат футболни срещи. "До момента той не е изнесъл конкретни данни и ще има възможността да го направи. Явно той знае неща, които ние не знаем”, заяви Михайлов. След отправен от журналиста на Канал 3 Сашо Диков въпрос, защо по същия начин не бъде извикан и собственика на ЦСКА Димитър Борисов, президентът на БФС отговори, че е напълно възможно и това да се случи.

 

Вашият коментар