Батков разкри причината за погрома в Лисабон

2010-10-01 13:40:00

Няма дисциплина, мъкнем се из Европа като прабългарска орда, категоричен е юристът

 

Президентът и собственик на Левски Тодор Батков не пожела да говори пред медиите след тежкото 0:5 срещу Спортинг снощи, но днес направи обичайното си атрактивно изказване.

Пред Гонг той разкри някои от причините за провала срещу лисабонските лъвове.

"Дойдохме да играем мач в една страна, която е много напред от нас във футболно отношение. Пристигнахме като прабългарска орда, натоварили жени, деца, кучета и котки с нас. Дисциплината беше разхлабена и видяхте какво стна. Това няма да се повтори", обясни Тодор Батков.

"Има и нещо хубаво в цялата работа. Че загубата дойде сега, а не срещу Лила на 21 октомври. Дано всички да са си взели нужните поуки. Нещата в групата са завързани и нищо не е решено", каза още той.

Адвокатът разкри, че в отбора предстоят да се направят кадрови промени, без да уточни какви, но с пояснението, че няма да се правят генерални рокади.

Веднага се предположи, че една от промените ще е на вратарския пост, където Петков снощи се изложи много, допускайки три леки гола. Освен това той демонстрира и несигурна игра през целия мач. На "Алваладе" снощи Георги Петков изведе отбора с капитанската лента.

На Герена шанса си чакат Божидар Митрев и новият вратар Кирил Акалски, който дойде от Локомотив Пловдив преди няколко седмици.

Вашият коментар