Безпризорен багаж уплаши "сините" на Летище София

2011-02-18 17:15:00

Левскарите спрени веднага след кацането, куче обезопасява района

Забравена пътна чанта предизвика суматоха на Летище София точно, когато от Кипър пристигаше самолетът на Левски. Мерките за сигурност, които властите предприеха, оставиха "сините" затворени в района на аерогарата за 20-на минути.

 

Куфарът направил впечатление на бдителен гражданин, който сигнализирал моментално. На мястото минути по-късно е дошъл специализиран екип със специално обучено куче. От багажа е била взета проба, свидетелстват за BGfootball.com очевидци.

 

В цялата суматоха единствено Ясен Петров и Георги Иванов са имали шанса да излязат от сградата. След като районът е бил обезопасен и останалите "сини" играчи се качиха на клубния автобус.

"В Агия Напа свършихме всичко, което си бяхме запланували. Изиграхме голям брой контроли, а последните три от тях бяха срещу водачите в местните им първенства. Имаме яснота за стартовия състав срещу ЦСКА, но има още време до мача", каза на пристигане наставникът на "сините" Ясен Петров.

В последните три мача показахме доста добра игра и качеството беше високо. Винаги има какво още да се желае, но мисля, че в момента Левски е балансиран на всички постове. Матондо играе на поста на Жоазиньо, но му трябва време за адаптация. Той прави това стъпка по стъпка. Всеки един мач е ключов за целите, които сме си поставили. Двубоят с ЦСКА е много важен", добави Пловдивския Джанини.

"Чакаме мачовете с нетърпение и мисля, че отборът е готов за тях. Не знам какво става с ЦСКА, ще видим кой е по-добър на 26-и февруари. Не мога да давам отделни оценки за новите играчи", каза пък спортният директор Георги Иванов – Гонзо.

Вашият коментар