Без Ники Твенте пое 6 парцала

2010-12-12 17:34:00

Докато българинът е контузен, на ветерана Сандер Бошкер му нанизаха 9 гола за 5 дни

 

Твенте явно страда от липсата на българския вратар Николай Михайлов. Шампионът на Холандия катастрофира 2:6 в гостуването си на Хееренвеен. А на вратата за втори път през седмицата бе ветеранът Сандер Бошкер. Във вторник стражът допусна още 3 гола при 3:3 с Тотнъм в Шампионската лига. А в завършилия преди малко двубой от холандското първенство го надупчиха отново като швейцарско сирене и оформиха допуснатите голове от Бошкер на 9 за 5 дни.

 

Синът на Борислав Михайлов лекува контузия, която го остави извън групата на тима. Вратарят на националния отбор на България има травма в коляното.

 

Лидерът в холандския шампионат ПСВ Айндховен завърши при равенство 0:0 гостуването си на Де Граафшап. Българският национал Станислав Манолев игра пълни 90 минути в отбраната на филипсите, която не допусна гол. Близо час обаче тимът му бе с 10 души заради изгонване на Енгелаар, което се отрази и на резултата.

 

ПСВ на Манолев е лидер с 38 точки. Твенте на Ники Михайлов не успя да го изпревари и остана втори с 37. Трети е Аякс с 35.

Вашият коментар