Бербатов очаква добри новини

Начало » Бербатов очаква добри новини

Димитър БербатовКандидатът за президент на България футболен съюз Димитър Бербатов обяви в социалните мрежие, че се очаква в началото на новата 2023-а година Апелативният съд да излезе с решение по случая с Конгреса, който се състоя на 12 октомври 2021.

„Очакваме в началото на 2023 г. Апелативният съд да излезе с решение по случая с конгреса от 12 октомври 2021 г., решенията от който бяха отменени от СГС.

Очакваме в началото на следващата година Апелативен съд – София да излезе с решение по казуса с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., стана ясно по време на открито съдебно заседание.

Първата инстанция – Софийски градски съд (СГС) в средата на юни отмени всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г., включително и това за избор на Борислав Михайлов за президент. Причината, потвърдена от първата съдебна инстанция, беше присъствието на 90 нередовни делегати, участвали в конгреса.

Всички доказателствата по делото сочат, че има сериозни нарушения при провеждането на конгреса.

Вярваме, че справедливостта ще възтържествува и Апелативният съд ще потвърди решението на СГС, което ще даде възможност за свикване на нов, честен изборен конгрес“, написа Бербатов.