Берое бил оазис на стабилността

2010-10-22 11:43:00

Старозагорци чакат труден мач с новака Академик

 

Новото ръководство на Берое е дало за издръжката на футболния клуб 1 280 000 лева, съобщи вчера членът на УС Михаил Боендруков. В тази сума влизат разходите за заплати, осигуровки, както и за покриване на старите задължения от предишното ръководство.

"Берое за момента е едно стабилно дружество, най-вече благодарение на бизнеса в Стара Загора и досега помагат много фирми финансово в тази криза. Мога да кажа, че при нас за момента Берое е като едно малко оазисче",каза Боендруков.

За първи път на домакинството срещу Академик Сф в събота ще бъдат пуснати в действие пет брояча, които ще отчитат билетите по електронен път. Те ще бъдат тествани и от ръководството на Берое призоваха феновете по възможност да влизат по-рано на стадиона, за да няма струпвания на хора.

Левият защитник на Берое Веселин Пенев пропуска домакинството срещу Академик заради контузия. Бранителят е получил травма при гостуването на Локомотив Пловдив и няма да играе в събота. По този начин треньорският щаб на "зелените" ще направи промени в защитата.

В щаба на Берое са на мнение, че мачът с новаците ще е доста тежък. В Стара Загора не са забравили, че Академик имат четири точки като гост през сезона и знаят, че трябва да са много внимателни. Берое е поредният клуб, който предяви претенции към реферите, посочвайки няколко сериозни техни пропуска от началото на сезона.

"Жалко е, че страдащите отбори от реферите са едни и същи за съжаление в това число е Берое", каза помощникът на Илиан Илиев Ивко Ганчев.

Вашият коментар