Берое: Купата си е наша, ще я защитаваме

2010-12-06 21:36:00

В такива мачове всичко е възможно, уверени са в Стара Загора

 

"В такива мачове всичко е възможно. Играе се един двубой и в него може да се получи изненада, ясно е едно, че няма да завърши наравно", коментира помощник треньорът на Берое Ивко Ганчев.

"Точно срещу Левски трябва да защитим спечелената купа и смятам че ще се представим достойно. Не трябва да тръгваме за София като обречени все пак сме носители на трофея и ще трябва да влезем с необходимиото самочувствие в мача", каза още Ганчев преди осминафиналния мач за купата на България срещу Левски в сряда.

Ганчев е категоричен, че повече няма смисъл да коментираме каквото и да е било за датата,след като мачът е насрочен на 8 декември.

"Ще го играем тогава въпреки че не бяхме съгласни, но вече всичко е минало. Важно е футболистите ни да излязат необременени срещу Левски и да покажат каквото могат. Не трябва да се забравят и последните ни два мача на Герена за първенството – миналия сезон бихме с 1:0, а този трудно отстъпихме с 2:1, така че ни очакват интересни минути в сряда", категоричен е помощник-треньорът на Берое.

 

"За съжаление няма да използваме Веселин Пенев, който е наказан и Тодор Тодоров, който е с контузия, но това не трябва да ни притеснява. Капитанът Слави Жеков също няма да играе, след като наскоро претърпя операция. Със здравословни проблеми са още Божанов, Младенов и Янчев, които вероятно ще отпаднат от групата", каза още Ивко Ганчев.

Вашият коментар