Берое: Мач с Левски на 5-ти, точка!

2010-11-25 18:24:00

"Левски искат да ни срещнат 11 дни след като сме изиграли последния си мач. Няма как да стане това", заяви помощник тренорът на Берое Ивко Ганчев.

Въпреки, че първоначално двата клуба се бяха разбрали за датата на мача си за Купата на България, часове по-късно се оказа, че нещата не са толкова лесни. От старозагорския клуб по категоричен начин изразиха своята позиция и тя е мачът да бъде изтеглен за 5 декември, вместо на 4, както е по програма, заради участието на Левски в Лига Европа.

"Вчера ръководството пусна молба двубоят да бъде игран на 5 декември, но доколкото знаем решението ще бъде обявено във вторник. Това не е много удачен вариант, защото дотогава ние няма да знаем как да си направим тренировъчната програма", каза помощник-треньорът Ивко Ганчев.

От Левски настоявали мачът да се играе на 8 декември.

"Това е доста дълъг период от време, което не е приемлив вариант и има промеждутък от 11 дни след последния ни мач. Ако сме равнопоставени трябва да се приеме една приемлива дата и Берое изрази становището си по този въпрос", завърши Ивко Ганчев.

Вашият коментар