Берое няма да подценява Видима, чака Ваня от зимата

2010-11-11 19:19:00

Капитанът Слави Жеков аут до края на сезона. Оше не се знае колко сложна е контузията му

 

Берое по никакъв начин бе бива да подценява гостуването си в Севлиево на Видима Раковски в мач от 14-я кръг на А група, който ще се играе в събота от 14:20 часа.

"Чака ни труден съперник независимо, че са новаци в групата те са изправени до стената заради малкия точков актив, който имат Убедени сме че ще играят на предела на възможностите си, Видима имат добри изпълнители и затова не трябва да ги подценяваме", каза помощникът на Илиан Илиев Ивко Ганчев.

"Разузнали сме добре съперника, гледали сме 2-3 техни мача и имаме представа за тяхната игра", добави Ганчев. Той се надява в събота да бъде нарушена традицията, след като Берое все още няма победа в Севлиево за първенството.

Днес обаче стана ясно, че капитанът Слави Жеков е аут до кеая на сезона, след като е получил контузия. Той е аут за оставащите мачове до края на годината – срещу Видима-Раковски и Черно море и срещу Чавдар Етрополе за купата на България. В петък Жеков ще мине ядрено-магнитен резонанс, за да се установи точната диагноза.

 

За гостуването в Севлиево отпада и халфът Стойчо Младенов, който от две седмици де възстановява от травма в глезена си. Тренировки подновиха защитникът Станислав Бачев и халфът Петър Косатдинов, които вероятно ще попаднат в групата за мача срещу Видима.

В същото време стана ясно, че хърватският защитник Ваня Дзаферович, който се възстановява от тежка контузия, е пред повторно завръщане в Берое. Бранителят е един от любимците на старозагорските фенове от престоя си на стадиона под Аязмото. Илиан Илиев е разговарял няколко пъти с Дзаферович, но на този етап нищо конкретно не може да се каже.

"Знаем, че възстановяването му върви добре и вече е започнал бегови упражнения, но още е рано да се коментира дали ще се завърне в Стара Загора", заяви Ивко Ганчев.

Вашият коментар