Берое приключва лагера в Алания

2011-01-27 15:32:00

След седмица стартира серията от контроли за тима на Илиан Илиев

Отборът на Берое се прибира от първия си зимен подготвителен лагер. Сутринта момчетата на Илиан Илиев направиха последната си тренировка в турския курорт Алания и се очаква да се завърнат в Стара Загора късно през нощта.

От "зелено-белия" лагер отново изразиха своето задоволство от условията, работата и резултатите, постигнати в Турция. С леки проблеми са единствено новите попълнения Мирослав Радев и Ваня Дзаферович, който се подготвя по самостоятелна програма.

Отборът ще бъде пуснат в почивка до понеделник, когато заниманията ще бъдат подновени. Беройци ще тренират в Стара Загора до заминаването завтората част от подготовката във Варна на 3 февруари.

Първата контрола за годината е срещу пловдивския Спартак на 2 февруари от 13:00 часа, като теренът ще се избира според метеорологичните условия.
 
Във Варна тимът ще  се готви до 11  февруари, като ще бъде изигран и основния блок от контролни срещи срещу отборите на Добруджа, Калиакра, Несебър, Черноморец Балчик и Поморие.

Последната проверка преди старта на пролетния полусезон ще бъде срещу полския Арка на 19 февруари от 19:30 часа българско време в Гдиня.

Вашият коментар