Бивш играч на Славия се заяде с Емил Велев

2010-07-31 20:54:00

Изгоненият от Емил Велев и настоящ играч на Калиакра Николай Петров: Отивам да взема една кофа кокали за кучето си!

Бурна радост обзе футболистите на Калиакра секунди след края на последния съдийски сигнал на стадион "Овча Купел". Дебютантите от Каварна поднесоха изненадата на първи кръг на А група и заслужено победиха Славия с 1:0 като гости.

"Това, че сме новаци не значи, че сме слабаци. Доволен съм много, че вкарах първия гол, дано има още много такива през сезона. Бяхме подготвени добре. Да, трудно беше, но се справихме. Определено много ни помагат по-опитните футболисти, които са играли в А група", заяви нападателят Георги Филипов, който отбеляза и единственото попадение в мача.

"Няма как да не сме доволни при това гостуване на Славия. Днес играх срещу бившия си отбор. Това е животът. Дори на загрявката обърках съблекалните. Славия не игра слабо, но мачът тръгна добре за нас. Това, което имахме като тактически указания го спазихме. Да, Славия е по-класният отбор, но днес ги победихме" изрази задоволството си бившият вратар на Славия и настоящ такъв на Калиакра – Йордан Господинов.

Светослав Петров също не скри радостта си след изненадващата победа. Той коментира и своя бивш отбор ЦСКА. "Много съм щастлив. Честитя на всички, които са съпричастни с идеята "Калиакра". Какво да кажа за ЦСКА? Казаха ми, че не съм им нужен и се разделихме. Сега ме замениха със суперфутболисти. Четох, че мениджърът на италианските играчи казал, че са най-добрите в Серия "Б". Дано да е така. Пожелавам им успех утре. Много искам ЦСКА да победи, дори да е с 1:0, но ще се радвам и да ми задавате въпроси за Калиакра", заяви Петров.

Николай Петров пък се подигра с наставника на Славия Емил Велев – Кокала. Бившият футболист на "белите" каза, че ще нахрани кучето си с цяла кофа кокали. "Имам ротвайлер, сега отивам да му купя кокали да хруска цяла нощ. Ще кажа да ми напълнят една кофа с кокали. Само с кокали. За Кокала да кажа нещо? Беше му лошо облеклото. Дънки, смешна работа. Обичам бат`Венци и тази публиката. Дано Славия се вдигне и започне да печели. Благодаря на г-н Цонев и г-н Василев, които се грижат за нас. Нямаме никакви цели. Не искам да коментирам съдийството", каза Петров. Емил Велев отвърна така: "Аз противоречия с Петров нямам и не искам да го коментирам. Той има противоречия със себе си".

Вашият коментар