Бивш любимец на феновете „проспал“ да върне 300 бона

Начало » Бивш любимец на феновете „проспал“ да върне 300 бона

Емил КостадиновБившият наставник на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив Александър Станков излезе с коментар на стената на Георги Градев във „Фейсбук“ във връзка бившия любимец на феновете в България Емил Костадинов.

Градев обяви, че Костадинов дължи 300 000 лв на Станков, а ето какво каза по темата кредиторът.

„Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-Градев. Само аз мога ,без да се притеснявам , да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми . Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела.

А за една „малка“ и „незначителна “ сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му – също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още.

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си.

Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост , да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!“

По-късно през деня Костадинов „се събуди“ и отрече това да отговаря на истината и заяви, че още днес ще заведе дело срещу футболния специалист.

„Глупости не ми се коментират. Нещо е в грешка този господин. И друг път съм чувал подобни глупости – нали преди няколко седмици си бях купувал поршета, джипове. Още днес ще му заведа дело и ще търся правата си по съдебен път“, заяви Емил Костадинов.

Отговорът на Станков не закъсня:

Нека заведе дело Костадинов, чакам го с нетърпение. Това ще бъде върхът на наглостта му. Толкова години се точат дела за тези пари. Един път не се е обадил да се разберем, да се разсрочат по някакъв начин тези задължения. 11 години вече минаха от този момент и заради делата не давах гласност, но вече не мога да мълча и да му пазя името. Една част от парите бяха върнати чрез много дълги дела. Толкова много главоболия донесе това на семейството ми, а той отрича даже. Не знам за какво му бяха тези пари”, каза Станков пред Спортал.

Емил Костадинов в момента все още се води член на един от Изпълкомите на БФС, който съвсем скоро се очаква да бъде в историята. Той е едно от лицата на провала на управлението на Борислав Михайлов в БФС заедно с друг бивш любимец и герой – Йордан Лечков.