Бивш отбор на Боби Михайлов "изкушава" Батков с 250 000 паунда за Гара

2010-11-25 13:22:00

Рединг брои 800 000 за президента на БФС преди 15 години, сега вади над 3 пъти по-малко за головата машина на Левски

 

Бившият отбор на президента на БФС и легенда на Левски Борислав Михайлов – Рединг, сериозно обмисля възможността през зимата да привлече головата машина на Левски Гара Дембеле.

Според информация на "Мирър" обаче мениджърът на втородивизионния тим Брайън МакДермът е подготвил оферта на стойност едва 250 000 паунда.

Интересът на тима от "Мадейски стейдиъм" към Дембеле не е от днес, но предлаганата сума от четвърт милион паунда по всяка вероятност истински ще позабавлява собственика на Левски Тодор Батков. Адвокатът се надява да вземе за своята перла сума от порядъка на 3 милиона евро.

 

Досега интерес към Гара са афиширали десетки отбори. Най-сериозни са предложенията от Турция. С приближаването на зимния прозорец обаче се очаква истинската офанзива с официални оферти. В договора на Дембеле има клауза, че при предложение от чуждестранен отбор, който го устройва, от сума надвишаваща определена, която е записана в контракта, Левски няма право да спира звездата си.

 

Любопитно е, че през 1995 г. Рединг извади 800 000 паунда за Борислав Михайлов, и то, за да заеме мястото на любимеца на феновете Шака Хислоп. А сега, в далеч по-скъпите времена и за футбола, разсмиват с оферта от 250 000 паунда за човека, вкарал повече голове, отколкото мачове има за Левски.

Вашият коментар