Боби Михайлов: Странни мачове са това

2011-02-10 10:22:00

Президентът на БФС заяви, че равенството 2:2 с Естония е било добра контрола за нашия тим

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира контролата между България и Естония в Анталия, завършила при равния резултат 2:2.

"За националния отбор 9 февруари е много неудобна дата, защото търсим да играем в трета държава, заради климата"- каза Михайлов – "Странни мачове са това, няма публика, няма…"

"Полза винаги има, това трябва да питате треньора, ние сме длъжни да направим мача, иначе треньорът си извлича ползата."

"Имаме от сега предложения за контрола за 10 август от Казахстан, Турция и Гърция, и вече Матеус ще избира кое му е най-подходящо, но първо се готвим за 26 март, това е важният мач."

"Така или иначе, като имаме официална дата, ние трябва да направим всичко възможно отборът да има добри условия и да играе. Виждате добър стадион, добър терен, добро време, добър противник, знаете те биха Сърбия в Белград с 3:1, така че според мен е полезно."

"Точно такива стадиони като този трябва да има в България. Това е абсолютно достатъчно, като знаем какъв е интересът на българските фенове към родното първенство", коментира босът на БФС кокетния 7-хиляден стадион, на който се игра срещата в Анталия.

Запитан защо след като в мача играха 15 човека, бе необходимо в групата да има 21 играчи, Боби Михайлов заяви: "Питайте треньора, аз осигурявам средствата, питайте него."

Вашият коментар