Боби: Никой не е абониран за националния

2010-10-05 15:22:00

Решението за отстраняването на Валери Божинов от националния отбор за мача с Уелс е лично на новия селекционер Лотар Матеус, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

"Матеус се вдигна и отиде лично до Флоренция, за да гледа Божинов. Отиде с кола, гледаго, вечеряха. Какво са говорили, не знам. Трябва обаче да се знае, че националният тим не е даденост и никой не е абониран за него", заяви днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Боби обаче не скри опасенията си, че отборът може да се стегне за първия мач, след което пак да се върне на старата си игра, както според него се случва при всяка смяна на селекционера. В тази връзка обаче той заяви, че очаква победа в мача с Уелс.

"Англия като извика 20 души и двама ако не играят, да не би да не идват за следващия мач, както направи Иван Стоянов. Не може всички да са на терена. Там са 11 играчи. Нашите футболисти са много тънкообидни", констатира още Михайлов

"Имаме доста възможности за контрола през ноември, но още не е ясно с кой ще играем. Хубаво е мачът да е в София, защото следващият ни мач в квалификациите е домакинство на Швейцария. Контрола ще има със сигурност", завърши Борислав Михайлов.

Вашият коментар