Бодигарди, 9 полицаи и съдийка щурмуваха "Армията"

2010-12-10 23:43:00

Вероятно е заради запорите на сметки и акции на собствениците на ЦСКА

 

Съдия-изпълнител с тежка охрана и девет полицаи щурмуваха канцелариите на стадион "Българска армия". Официална причина за визитата не бе обявена, но хората на арената изглеждаха угрижени. Най-вероятно акцията е свързана със запорите, които са или ще бъдат наложени върху сметки и акции на собствениците на ЦСКА Титан.

 

В петък около 14,30 часа 9 полицаи влязоха на алеята на "Армията". Търсеха съдия-изпълнителя. Били пратени да го охраняват и да му помагат, ако има нужда. След кратко лутане из алеите органите на реда застанаха на топло във входа на административната сграда. И вече бяха разбрали, че там е и обектът за охрана.

 

Към 15,30 часа на стадиона се появи изпълнителният директор на "червените" Венцислав Живков. След четвърт час отборът се събра в автобуса за тръгване към Централна гара и оттам – с влак към Сандански напът за Микрево, където предстои 1/8-финалът за купата срещу Малеш. А съдия-изпълнителят излезе. Оказа се, че е дама, която не спря да говори по мобилния си телефон по цялата алея. Ескортираше я каре огромни мъже, вероятно частни охранители. На паркинга пред стадиона групата разгърна календари на ЦСКА, явно подарък от визитата. И се качиха на БМВ.

Вашият коментар